14 Temmuz 2011 Perşembe

cube 1 - 2 - 3

merhabalar efendim, ben geldim. bu aralar pek keyfim yerinde olmadığı için, yani daha doğrusu belimle ilgili ufak bir sorun yaşadığım için, yatak istirahatim vardı. ben de yattığım yerden bol bol film izledim. (ahh, teşekkür ederim... ama madalyaları sonra takdim edersiniz) neyse, uzatmayayım ve hemen izlediğim mükemmel filmleri paylaşayım sizlerle.




şu küp serisinden çok bahsedildi. çok şeyler yazıldı, çizildi ama ben, sanki çalışmaktan kendimi kaşımaya zamanım yokmuş gibi, oturup da şu seriyi bir izleyemedim. filmin daha başından anlaşılıyor ne kadar kaliteli olduğu. hayatımda ilk defa bir filmi gözlerimi bile kırpmak istemeden, her saniyesini hafızama kazımak istercesine izledim. gerilim bakımından ise acayip tatmin edici. ayrıca 3 filmin sonu da mükemmel. 



ama dürüst olmak gerekirse; 2. filmi pek yapamamışlar bence. kötü demiyorum ama bence olmamış yani, olduramamışlar. 2. film tamamen serinin diğer filmlerinden bağımsız gibi, öyle bir değişik.



en çok hoşuma giden kısım ise; hani 1. filmi tam olarak bitirmiyorlar da, sonunu senin hayal gücüne bırakıyorlar ya.. 2. film boyunca da aklının bir köşesinde o merak devam ediyor. sonra 3. filmin sonunda 1. filme mükemmel bir gönderme yapıyorlar... " vay be!" diyorsun, " adamlar yapmış." 



dediğim gibi; 2. film her ne kadar diğer filmlerle alakası yokmuş gibi dursa da, ben 3 filmi de severek izledim. siz de korku-gerilim tarzında filmleri izlemekten keyif alıyorsanız eğer, bu seriye bayılacaksınız. (en kötüsü 6 saat kaybedersiniz ki, sanki normalde bu 6 saat içinde dünyayı mı kurtarıyorsunuz? oturun, izleyin.)


4 yorum:

  1. geçmiş olsun yahu hayırdır? çok pasta yiosun diye kıskanmıştım benim nazarım değdi heralde :) ben bu yorumu yaptım ama gitti mi gitmedi mi anlamadığım için tekrar yapıyorum :D öperim bebek

    YanıtlaSil
  2. tesekkur ederim bebegim. :) ya oyle arada bir agrıyor belim, incittim sanırım. kilo vermek lazım kiloo. :p


    senin nazarın degmez ki bebegim, nazar etmeye bile kiyamazsin. ^_^ :p öperim kocaman. özledim, bir ara msn'e gel de laflayalım. :/

    YanıtlaSil
  3. cube candır. tekrar izlenesidir. ki böyle bir filmi tecrübe etmek bir hayli zor...

    YanıtlaSil